Lihtsaim viis iPhone'i fotode ja videote jagamiseks

iOS 12 on tutvustanud uusi funktsioone ja varjatud kalliskive. Ja üks näiliselt väike lisamine fotode rakendusele võib oluliselt muuta fotode ja videote jagamise viisi.

IPhone'ist fotode ja videote tekstide saatmise või e-posti teel saatmise asemel saate selle asemel saata iCloud-lingi, mida saajad saavad vaadata, ja kui nad seda soovivad, laadige alla oma jagatud. Tekstsin korraga ühe foto või kaks teksti, kuid see uus iCloudi jagamise funktsioon on fotode või suurte videofailide jagamiseks väga kasulik. Siin on, kuidas see toimib.

Nüüd mängib: Vaadake seda: Uus iOS 12 fotode rakenduse 1:28 kasutamine

Fotode ja video jagamine iCloud-lingiga

Esmalt veenduge, et iCloud Photos on lubatud. Avage suvandid Seaded, koputage oma Apple'i ID-d ülaosas ja seejärel külastage iCloud> Fotod ja veenduge, et iCloud Photos on sisse lülitatud.

Kui iCloud Photos on sisse lülitatud, näete rakenduse Fotode jagamise lehel uut valikut. Valige foto või video (või mitu fotot ja videot), seejärel puudutage jagamise nuppu. Näete uut nuppu mustvalgete nuppude pealkirjaga „ Kopeeri iCloud link” . Puuduta seda nuppu ja link kopeeritakse teie lõikepuhvrisse. Seejärel saate selle teksti, e-posti või sõnumi külge kleepida.

Vahekaardil Fotod saate kopeerida ka fotorühma päist, mis jagab teie albumi jagada. Puudutage kolmekordset nuppu üleval paremas ja seejärel puudutage Share Photos . Siit saate eemaldada fotod, mida te ei soovi saata. Adressaatide nimekirja lisamiseks puudutage valikut Next .

Kui kõik on seadistatud, koputage valikut Share in Messages (Sõnumite jagamine) ja rakenduses Messages (Sõnumid) avaneb teie fotod või videod, mis on valmis jagamiseks.

Kui kasutate rakendust Sõnumid, näed teie ja teie adressaadid jagatud fotode või videote pisipilti. ICloud-link aegub 30 päeva pärast.

ICloud lingi vastuvõtmise lõppu

Kui keegi jagab teiega iCloud-fotolinki, puudutage lingil või pisipildi eelvaates, et avada rakenduse Fotod.

Sealt saate vaadata fotosid või videoid ilma neid esmalt alla laadida. (Arvutis klõpsamine iCloud lingile avab uue vahekaardi iCloud Photos'i lehe vaikebrauseris.) Teil võib tekkida vajadus oodata pool võitu, et pildid saaksid neid täielikult sirvida.

Jagatud fotode või videote allalaadimiseks puudutage sinist nuppu Lisa kõik . Või võite puudutada valikut Lisa all nupule Vali kõik, et eemaldada need, mida te ei soovi lisada, ja seejärel vajuta nupule Lisa kõik, mis nüüd lihtsalt loeb Lisa .

Kill lingi

iCloud lingid aeguvad ühe kuu möödudes, kuid juurdepääsu saate igal ajal tühistada. Kõik teie hiljuti jagatud üksused leiad rakenduse Fotod fotode ülaosas. Selle avamiseks koputage ühiskasutatavat albumit, koputage ülaosas paremal asuvale kolmepunkti nupule ja seejärel puudutage Stop Sharing . Juurdepääs eemaldatakse kohe.

 

Jäta Oma Kommentaar