Kuidas seadistada Google Chrome'is sünkroonimine

Toimetaja märkus, 24. august 2015: See postitus avaldati algselt 26. märtsil 2011 ja seda on uuendatud, et lisada uus teave.

Mitme arvuti kasutamine võib olla suurepärane, kui üks neist on mobiilse arvuti jaoks sülearvuti ja teine ​​jääb perele kodus. Õnneks võimaldab Google Chrome teil järjehoidjaid ja laiendusi sünkroonida, nii et te ei pea neid teistesse arvutitesse lisama ega edastama. Niisiis, kuidas saate selle funktsiooni sisse lülitada? Google Chrome'is sünkroonimise lubamiseks järgige neid kolme kiiret sammu.

Suurenda pilti

", " modalTemplate ":" {{content}} ", " setContentOnInit ": false} '>

1. etapp: avage Chrome'i brauseris hamburgerimenüü (kolm rida üleval paremas nurgas) ja valige Settings.

Suurenda pilti

", " modalTemplate ":" {{content}} ", " setContentOnInit ": false} '>

2. samm: avanevas uuel vahekaardil klõpsake nupule Üles sisselogimine Chrome'i ülaosas ja logige sisse oma kontole.

Suurenda pilti

", " modalTemplate ":" {{content}} ", " setContentOnInit ": false} '>

3. samm: saate valida, milliseid seadeid soovite sünkroonida või "Kõik sünkroonida". Lisaks peate krüpteerimiseks lisama parooli.

(Valikuline) 4. etapp: lubage Google Chrome'is sünkroonimine teistes seadmetes, näiteks arvutites, telefonides või tablettides. Sünkroonimiseks valitud funktsioonid peaksid ilmuma peagi.

Nüüd ei pea te oma järjehoidjaid üle kandma, oma laiendusi uuesti alla laadima või paroolide mäletamiseks vaeva nägema - Chrome toob need teie jaoks kaasa.

 

Jäta Oma Kommentaar